Стали відомі перші дані чорних ящиків літака, що розбився у Внуково

Як повідомили російські ЗМІ з посиланням на джерело, близьке до слідства, попередній аналіз даних чорних ящиків не знайшов помилок у діях пілотів літака Falcon, в результаті катастрофи якого у Внуково загинув глава концерну Total Крістоф де Маржері.

Такого висновку слідчі дійшли після прослуховування переговорів пілотів. Експерти, які розслідують катастрофу, впевнені, що льотчики не могли уникнути зіткнення із снігоприбиральною машиною, в той же час, за даними експертизи, екіпаж діяв за інструкцією.

Related Post

Слідчі відзначають, що переговори пілотів свідчать про те, що вони не побачили на злітно – посадковій смузі снігоприбиральну машину і, відповідно, не могли зманеврувати, щоб уникнути зіткнення.

Нагадаємо, в ніч на 21 жовтня сталася трагедія у Внуково – через зіткнення при зльоті зі снігоприбиральною машиною приватний літак загорівся і впав. В результаті авіакатастрофи у Внуково загинули чотири людини, в тому числі, президент Total Крістоф де Маржері і три члени екіпажу. У Росії порушено справу про порушення правил безпеки руху та експлуатації судна повітряного транспорту, у Франції – про ненавмисне вбивство.

Leave a Comment