fbpx
Політика

Порошенко назвав ім’я нового глави Держприкордонслужби України

Президент України Петро Порошенко у четвер, 23 жовтня, в ході наради, присвяченої питанням боротьби з контрабандою в Одесі, заявив, що має намір призначити головою Держприкордонслужби Віктора Назаренка, який в даний час виконує обов’язки керівника прикордонного відомства.

"Я сьогодні маю намір підписати указ про ваше призначення главою Держприкордонслужби України", – сказав президент Порошенко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За словами глави держави, він сподівається на те, що бойовий досвід нового керівника прикордонного відомства допоможе йому в забезпеченні безпеки на держкордоні України і в боротьбі з контрабандними схемами.

Нагадаємо, 6 жовтня український лідер звільнив Миколу Литвина, який обіймав посаду голови Держприкордонслужби України. В цей же день він звільнив Павла Шишоліна з посади першого заступника голови Держприкордонслужби – директора департаменту охорони державного кордону та призначив на цю посаду Назаренка, який тепер і є в.о. глави прикордонного відомства.

Читайте також: