fbpx
Політика

Спікер “Правого сектора”: “Януковича ми отримаємо тільки після відходу Путіна”

Для того, щоб злочинці державного масштабу перетворилися на об’єкти судового переслідування, потрібно всього дві речі: перше – політична воля, а друге – бажання слідчих органів. Так вважає спікер «Правого сектора» Борислав Береза ​, слова якого наводить видання «ГОРДОН».

Читайте: Британія допоможе Україні повернути гроші, які вкрав у країни Янукович

«У нашій державі, боюся, до того часу, поки при владі залишатимуться люди з системи Януковича, буде продовжуватись затягування процедур. Також не буде особливого завзяття з розслідування його злочинів. Я підозрюю, що суд над Януковичем спричинить за собою переслідування багатьох чиновників. Вони підуть не як свідки, а як пособники його режиму. З цієї причини всі вони будуть протидіяти. Дай Бог, щоб у президента вистачило переконаності в тому, що це дуже важливо», – прокоментував свою точку зору представник «Правого сектора».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

На думку Берези, Україна отримає Віктора Януковича тільки тоді, якщо в Російській Федерації відбудеться зміна режиму влади.

«Тоді він повернеться в Україну, щоб його публічно засудили», – додав Береза ​​.

Читайте також: