fbpx
Вторгнення Росії в Україну

Російські військові, вирушаючи на війну, не знали, що потрапили в Україну

Російських військових відправляли на війну в Україну з фальшивими картами. Про це під час прес – конференції у Львові розповіла російська правозахисниця Олена Васильєва, передає кореспондент УНН.

Вона повідомила, що російські військові не знали, що потрапили в Україну, так як їх обдурили. Це їй підтвердили українські військові, з якими їй вдалося поспілкуватися.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

"У нас виходить, що відправляли на війну людей, які насправді не знали, що їх закинули в Україну. У них карти були російські. Мені це підтверджували не росіяни… Я була в багатьох госпіталях і спілкувалася з українськими пораненими. І вони всі говорили, що з початку, коли вони зустрічалися з росіянами, навіть карти звіряли і говорили: "Ти ж в Україні, друг", а вони дивувалися. Одні й ті ж карти, але по суті росіян обдурили", – розповіла правозахисниця.

Читайте також:  За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримав ексдепутат-комуніст, який коригував ракетні удари по Запоріжжю

Джерело: УНН

Читайте також: