fbpx
Політика

Проблеми із забезпеченням армії є, але вони будуть вирішені, – Степан Полторак

Новопризначений міністр оборони України Степан Полторак розповів про проблеми із забезпеченням Збройних сил. Степан Полторак визнав, що на сьогоднішній день існує ряд проблем з постачанням військовослужбовців у зв’язку з наближенням зими. Таку заяву глава Міноборони України зробив в ефірі «5 каналу».

«На жаль, на сьогоднішній день із забезпеченням Збройних сил України є проблеми, тому що нам потрібно встигнути одягнути військових. Це пов’язане з тим, що були з запізненням прийняті адміністративні рішення. Це пов’язано і з тим, що та система, яка була створена в Збройних силах України, в Міністерстві оборони, не давала змоги приймати рішення в короткі терміни», – заявив Степан Полторак.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Після цього глава Міноборони запевнив, що у відомстві вже прийнято низку рішень, що забезпечить українських військовослужбовців усім необхідним на зимовий період.

« Я прошу, щоб солдати, які зараз перебувають на передовій, розуміли, що ми робимо все можливе, і ми обов’язково зробимо це», – додав Степан Полторак.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 

Читайте також: