fbpx
Політика

Гриценко повідомив про те, що його хочуть дискредитувати

Народний депутат України Анатолій Гриценко повідомив про те, що незабаром в ефір вийде чергова порція сміття, спрямована на його дискредитацію. Зокрема, як вважає політик, це може статися вже в цей четвер, 23 жовтня. За словами Анатолія Гриценка, за всім цим стоїть президентська команда, а також голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський.

 «Кілерський сюжет цього разу готують із залученням підприємств концерну «Укроборонпром». Образ Гриценка – злодія, Гриценка – корупціонера, Гриценка -проекта олігархів вирішили доповнити новими рисами – Гриценка – зрадника і Гриценка – руйнівника, який розпродав не тільки землі та госпіталі (попередні серії) – тепер вже і вся зброя української армії, а потім залишив країну беззахисною перед Путіним – агресором», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 У підсумку, як сказав Анатолій Гриценко, у всіх провалах і поразках армії на фронті, у всіх жертвах і втратах будуть винити не бездарних нинішніх керівників у формі, а виключно його самого.

 За словами нардепа, крім іншого, цей сюжет також стане відповіддю президента на малоприємні для Банкової журналістські розслідування на предмет масового розпродажу зброї і техніки новою владою під час війни з Росією.

Читайте також: