fbpx
Футбол

Терористи обстріляли «Донбас-Арену»

У понеділок, 20 жовтня, стадіон донецького «Шахтаря» отримав чергові ушкодження, викликані артобстрілом. Снаряд, що потрапив в «Донбас – Арену» пошкодив засклення стадіону. Крім того, постраждала і внутрішня частина приміщення.

Варто відзначити, що черговий обстріл свого стадіону прокоментували в донецькому «Шахтарі». Зокрема, виконуючий обов’язки генерального директора «Донбас – Арени» Вадим Гунько розповів про збиток, який був завданий інфраструктурі стадіону в результаті артилерійських обстрілів.

«Частина скляного фасаду обрушилася, істотна його площа отримала критичні ушкодження. Постраждали і внутрішні приміщення споруди. Зараз ведуться роботи з фіксації ушкоджень, блокуються небезпечні зони. У нас прохання до всіх донеччан: ні за яких обставин не підходити до північної, східної та західної частин стадіону, це небезпечно», – заявив Вадим Гунько.

У зв’язку з цим «Шахтар» закликав усі сторони конфлікту до реального виконання умов перемир’я.

«Ми вимагаємо від усіх учасників протистояння відмовитися від ескалації напруженості і приступити до мирних переговорів. Припиніть знищувати наше місто!», – йдеться в заяві.

Як відомо, терористи обстрілювали «Донбас – Арену» і в серпні.

Читайте також: