fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Москаль просить керівництво країни заблокувати фінансування Луганської академії культури і аграрного університету

Губернатор Луганської області Геннадій Москаль звернувся до керівництва країни з проханням припинити фінансування Луганського національного аграрного університету та Луганської державної академії культури і мистецтв. Заяву голови Луганської обласної державної адміністрації опублікувала його прес – служба.

«Неодноразові наші пропозиції переїхати на територію, яка залишається під контролем України, керівництво країни ігнорує. При цьому Луганською державною академією культури і мистецтв продовжує керувати відомий сепаратист Філіппов, який за рахунок нашої держави пише якісь гімни для так званої «ЛНР» і виступає в ролі блазня на всіх «культурних заходах» сепаратистів», – прокоментував ситуацію Геннадій Москаль.

У зв’язку з цим губернатор Луганської області просить міністра АПК Ігоря Швайку та міністра культури Євгена Нищука в терміновому порядку створити групи міністерств, які переоформлять юридичні адреси луганських вузів і переведуть їх на територію, яка знаходиться під контролем українського уряду.

Читайте також: