fbpx
Україна

У київському парку з’явилася алея “Героям XXI століття”

У Києві в парку "Перемога" в Дніпровському районі з’явилася калинова алея "Героям 21 століття". Про це УНН повідомили в прес – службі КМДА.

Як наголошується, лідери районного об’єднання старшокласників " Дніпро" спільно з зеленбудівцями висадили 23 калинових саджанці і встановили пам’ятний знак. Цієї суботи спільними зусиллями в порядок парк "Перемога" приводили більше двох тисяч осіб. Окрім представників КМДА, працівників міського господарства і рятувальних служб, прибирати парк зібралися активісти Дніпровського району та жителі навколишніх мікрорайонів.

Читайте також:  Генштаб анонсував перевірку в 59 - ї бригаді ЗСУ

"Цього дня на всій території Києва проходить розчищення зелених зон та прибудинкових територій від опалого листя та сміття. За нашими підрахунками, такі прибирання проходять у більш ніж 50 містах, в основному парках і скверах, де працюють понад 5 тисяч осіб. Міська адміністрація дякує кожному жителю столиці, який знайшов можливість приєднатися і зробити особистий вклад у благоустрій нашого міста", – зазначив один з учасників прибирання, заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Читайте також:  9 липня 1909 року на Львівщині народився полковник УПА Петро Олійник

В парку "Перемога" також висаджено десяток гостролистих кленів. Крім того, було розчищено дно меліоративного каналу за допомогою водолазних спусків.

Джерело: УНН

Читайте також: