fbpx
Україна

У київському парку з’явилася алея “Героям XXI століття”

У Києві в парку "Перемога" в Дніпровському районі з’явилася калинова алея "Героям 21 століття". Про це УНН повідомили в прес – службі КМДА.

Як наголошується, лідери районного об’єднання старшокласників " Дніпро" спільно з зеленбудівцями висадили 23 калинових саджанці і встановили пам’ятний знак. Цієї суботи спільними зусиллями в порядок парк "Перемога" приводили більше двох тисяч осіб. Окрім представників КМДА, працівників міського господарства і рятувальних служб, прибирати парк зібралися активісти Дніпровського району та жителі навколишніх мікрорайонів.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

"Цього дня на всій території Києва проходить розчищення зелених зон та прибудинкових територій від опалого листя та сміття. За нашими підрахунками, такі прибирання проходять у більш ніж 50 містах, в основному парках і скверах, де працюють понад 5 тисяч осіб. Міська адміністрація дякує кожному жителю столиці, який знайшов можливість приєднатися і зробити особистий вклад у благоустрій нашого міста", – зазначив один з учасників прибирання, заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Читайте також:  Закарпатська журналістка Кобулей привітала попа-сепаратиста Дмитра Сидора з Днем Народження

В парку "Перемога" також висаджено десяток гостролистих кленів. Крім того, було розчищено дно меліоративного каналу за допомогою водолазних спусків.

Джерело: УНН

Читайте також: