fbpx
Шоу-бізнес

У Бішкеку зірвали концерт українських танцюристів, пояснивши це пропагандою гомосексуалізму

Як повідомили в прес – службі Головного управління внутрішніх справ (ГУВС) Бішкека, в столиці Киргизії було зірвано виступ української танцювальної групи Kazaky, яку місцеві громадські активісти звинуватили в пропаганді гей-культури.

У правоохоронних органах розповіли, що в п’ятницю ввечері близько 100 осіб блокували вхід в один з нічних клубів у столиці Киргизії, де планувався виступ скандально відомого колективу Kazaky. Учасники несанкціонованої акції заявили, що не допустять "пропаганди гомосексуалізму і виступають за збереження традиційних сімейних цінностей".

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

У ГУВС додали, що організатори концерту, щоб уникнути наростання подальшого конфлікту і сутичок, прийняли рішення скасувати виступ українського колективу.

"ГУВС Бішкека не має наміру притягати до адміністративної відповідальності бішкекчан, що зірвали цей концерт, бо учасники акції протесту не порушили порядок, – зазначили в прес-службі. – Вони не скоювали протиправних дій. До того ж ніхто з організаторів не звернувся до міліції із заявою. У зв’язку з цим до відповідальності їх залучати не стануть".

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Kazaky – чоловіча хореографічна поп – група, створена в Україні в 2010 році. Її учасники часто виступають в колготках і на високих підборах.

Читайте також: