fbpx
Здоров'я

В Орлі з температурою і підозрами на Ебола госпіталізовані два студенти з Африки

Проректор з заочного навчання та міжнародних зв’язків Орловського університету Олена Алексєєва повідомила, що два студенти з Африки госпіталізовані з температурою до інфекційного відділення лікарні міста Орла. За її твердженнями, симптомів Еболи у них не виявлено.

"Я знаю, що є два студенти з температурою. За ними спостереження встановлено. Про те, що вони захворіли Ебола, у мене відомостей немає, але оскільки вони з Африки, то за ними встановлено спостереження. І оскільки виявлена ​​невелика температура, яка може бути з різних причин, прийнято рішення поспостерігати за ними в лікарні", – розповіла Олена Алексєєва.

За її словами, обидва студента два дні тому приїхали з Гвінеї – Бісау для навчання на підготовчому відділенні і перед виїздом зі своєї країни вони проходили обстеження. "Симптомів Еболи у них не виявлено, думаю, скоро їх випишуть", – підкреслила Алексєєва.

У лікарні ім. Боткіна підтвердили, що студенти з Африки знаходяться в інфекційному відділенні лікарні.

Нагадаємо, вірус Ебола стрімко поширюється по Західній Африці, а звідти і по всьому світу. За останньою інформацією ВООЗ, кількість заражених в даний час складає 9814осіб і вже близько 4,5 тисячі осіб померли.

Читайте також: