fbpx
Політика

Україна відгородилася від Росії 62 кілометрами протитанкових ровів, – РНБО

В рамках облаштування українсько – російського кордону співробітники Державної прикордонної служби вже встановили близько 200 спостережних вишок. Крім того, в даний момент йде будівництво протитанкових ровів та інших спецоб’єктів. Таку інформацію під час сьогоднішнього брифінгу оприлюднив спікер РНБО Андрій Лисенко.

«Сьогодні на кордоні з Росією Державною прикордонною службою України за активного сприяння обласних адміністрацій облаштовано 62 кілометри протитанкових ровів, 50 кілометрів інших огорож, розроблено та поновлено 750 кілометрів контрольно – світлових смуг, обладнані окопи, бліндажі, траншеї і блокпости», – заявив Андрій Лисенко.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За інформацією спікера РНБО, аналогічні заходи було вжито українською стороною і на адміністративному кордоні з окупованим Кримом.

«Українські прикордонники встановили більше 200 спостережних вишок, зараз вони обладнують приховані місця несення служби і позиції для технічних засобів, а також модернізують пости технічного спостереження і застарілі радіолокаційні станції», – додав Андрій Лисенко.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Раніше в РНБО повідомили, що не помічають відводу російських військ від кордону України.

Читайте також: