fbpx
Політика

Путін: “Санкції не зможуть ізолювати Російську Федерацію”

Спроби Заходу чинити тиск на Російську Федерацію через все те, що відбувається в Україні може тільки ускладнити процеси врегулювання ситуації. Так вважає російський президент Володимир Путін, слова якого наводить «Бі-бі-сі».

«Нашим партнерам потрібно зрозуміти, що всі спроби тиснути на Росію через обмежувальні кроки не наблизять врегулювання ситуації, а тільки ускладнять діалог», – прокоментував ситуацію російський президент в інтерв’ю одному з сербських видань.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Виходячи з інформації видання, Володимир Путін сподівається на те, що Захід згадає, «чим загрожує розлад між великими ядерними державами», і відмовиться від «спроб шантажу». Крім цього, російський президент додав, що він готовий до «конструктивного співробітництва з країнами Заходу».

В ході спілкування з журналістом сербського видання Путін зазначив, що у світової спільноти не вийде ізолювати Російську Федерацію введенням нових санкцій. Самі ж санкції, на думку президента Російської Федерації, наносять шкоду «економічному здоров’ю Європи».

Читайте також: