fbpx
Політика

Огризко: “Потрібно ще більше ізолювати Росію”

Головним підсумком Міланської зустрічі має стати створення реальної антипутінської коаліції. Так вважає колишній глава Міністерства закордонних справ України Володимир Огризко.

«Як мені здається, за підсумками зустрічі потрібно сформувати реальну антипутінську коаліцію, а також ще більше ізолювати Російську Федерацію в світі як країну, яка є країною – ізгоєм. Інакше привести Російську Федерацію до тями просто неможливо», – висловив свою точку зору колишній український міністр.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Крім цього він додав, що не вірить у те, що досягнуті між Україною та Росією домовленості будуть виконані, так як російська сторона своїх зобов’язань не виконує.

«Для нас був би величезний плюс, якби ми змогли повернутися до того формату, з якого все починалося. Коли за столом переговорів перебувала делегація США, Європейського Союзу та України з одного боку – як представники цивілізованого світу, а з іншого боку Російська Федерація – як представник недемократичного варварського світу», – зазначив український дипломат Володимир Огризко.

Читайте також: