fbpx
Політика

Близько 15 тис. співробітників української міліції перейшли на сторону терористів на Донбасі, – А. Аваков

Стало відомо, що на Донбасі близько 15 тис. співробітників української міліції перейшли на сторону проросійських бойовиків. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Всі, хто виявив бажання залишитися на території, окупованій російськими бойовиками, звільнені з Міністерства внутрішніх справ України. Позбавлені заробітної плати і всіх соціальних гарантій, якими колись були наділені. Дана процедура є досить довгою, проте ми займаємося цим питанням». – заявив Арсен Аваков.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«На сході України досить велика кількість співробітників міліції, що в минулому служили для України, зараз служать незрозуміло кому. Близько трьох місяців тому мною був прийнятий указ для співробітників міліції, які перебувають на неконтрольованих українською владою територіях, протягом двох тижнів вийти з зон, контрольованих бойовиками. Співробітники внутрішніх справ, які покинули території, продовжують числитися в лавах української міліції, а що залишилися на територіях, підконтрольних бойовикам, є зрадниками», – підсумував міністр внутрішніх справ.

Читайте також: