fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Сутички біля Верховної Ради завершилися, – Геращенко

 Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив про те, що зіткнення біля Верховної Ради завершилися. За його словами, міліція застосувала силу, але в рамках передбачених законом.

 Антон Геращенко зазначив, що від дій провокаторів постраждало 15 міліціонерів. Разом з тим, був затриманий 21 правопорушник. При цьому він додав, що всі правопорушники задокументовані на відео.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 На думку Антона Геращенка, не можна виключати, що організаторами сьогоднішньої провокації є російські спецслужби.

 «Затримання виконавців провокації і організаторів провокацій будуть продовжені доти,  доки кожен не відповість перед законом за те, що накоїв», – сказав він.

 Антон Геращенко звернув увагу на те, що МВС зверталося до політичної сили, яка подавала офіційну заявку на проведення мітингу під парламентом, з проханням відмовитися від його проведення, щоб уникнути можливих провокацій.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 «Однак політичні амбіції взяли верх над здоровим глуздом. МВС звертається до всіх політичних сил з пропозицією утриматися від проведення масових акцій в Києві до дня виборів 26 жовтня, так як це може бути використано в провокаційних цілях ворогами України», – констатував він.

Читайте також: