Ситуація в районі Маріуполя залишається напруженою – Тимчук

Як повідомив представник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук, ситуація в районі Маріуполя як і раніше залишається напруженою. За його словами, в даному районі відзначається активність диверсійно – розвідувальних груп противника. Крім того, російські війська проводять перегрупування і навчання.

 Тим часом, в район Новоазовська прибувають колони з боєприпасами та спорядженням з Росії.

 «Вчора, 13 жовтня, зафіксовано перетин кордону з боку н.п.Федоровка (Ростовська область РФ) колони вантажних автомобілів чисельністю до 10 од. Колона рушила у бік н.п.Новоазовськ», – написав Дмитро Тимчук в Facebook.

Related Post

 Разом з тим, в район Саханка прибув підрозділ російського спецназу чисельністю в кілька десятків людей. Одночасно з цим з району були виведені групи місцевих бойовиків. Як зазначив Дмитро Тимчук,  спецназ, що прибув не приховує своєї приналежності до ЗС РФ.

 «З прикордонних районів Ростовської області РФ виводиться в місця постійної дислокації частина російських військ. Відзначено висунення з району н.п.Долотінка Миллеровского району Ростовської області РФ особового складу з підрозділів 138-ї окремої мотострілкової бригади в місця постійної дислокації (с.Каменка Виборзького району Ленінградської області)», – йдеться в повідомленні.

 При цьому Дмитро Тимчук додав, що за їхніми даними, виводяться в основному строковики, в той час як контрактники залишаються в прикордонних районах.

Leave a Comment