fbpx
Окупація Криму

Путін зробив вигляд, що нічого не знає про зниклих людей в Криму

Під час сьогоднішнього засідання Ради з прав людини російський публіцист Микола Сванідзе поцікавився у російського лідера Володимира Путіна про те, що йому відомо про факти викрадення людей на території Кримського півострова. Досить передбачувано на питання публіциста російський президент відповів, що йому подібні випадки невідомі.

Нагадаємо, що з весни поточного року Російська Федерація окупувала Кримський півострів і активно там порушує права корінного населення – кримських татар.

«Це питання потрібно конкретно розглянути. Я хочу подякувати вам за те, що ви звернули на це увагу. Я перший раз чую про те, що там якісь зникнення людей. Не можу зрозуміти, хто саме це робить і навіщо це робити», – відповів на запитання публіциста російський президент.

В свою чергу днями Управління з прав людини ООН опублікувало дані чергового звіту щодо ситуації на півострові. В ньому зазначено, що окупаційна влада півострова утискає права місцевого населення, і ситуація в цьому питанні постійно погіршується.
 

Читайте також: