fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Міліція буде діяти жорсткіше, інакше Україна загрузне в беззаконні, – Геращенко

Міністерство внутрішніх справ України в майбутньому збирається жорсткіше реагувати на випадки порушення громадського порядку. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, коментуючи сьогоднішні бійки під будівлею парламенту.

«Події під Верховною Радою – це результат того, що міліціонери мали табу на дії проти мітингувальників. Тепер потрібно дати зрозуміти суспільству: міліція буде або дотримуватися закону і давати відсіч порушникам, або ми всі загрузнемо в такого роду беззаконні, коли невідомі особи, надівши балаклаву, з криками про те, що вони патріоти, штурмуватимуть Верховну Раду і стріляти по ній», – сказав Антон Геращенко.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Радник Авакова переконаний, що якщо невідомі особи відкривають вогонь по будівлі парламенту – міліціонери повинні відкривати у відповідь вогонь. В іншому випадку можуть постраждати люди.

«Ми повинні діяти жорсткіше. Під парламентом була збірна солянка з різних радикальних осіб. Разом з ними були і провокатори, які могли діяти в інтересах Росії. Зараз йде фіксація всього, що відбувається під парламентом. Буде відповідна реакція, я це гарантую», – підсумував Антон Геращенко.

Читайте також: