fbpx
Політика

Янукович-молодший просить Естонію зняти санкції

На початку жовтня 2014 син екс -президента України Олександр Янукович направив через своїх адвокатів письмове звернення в ряд міністерств Естонії. У своєму зверненні Олександр Янукович попросив естонську владу надати всю інформацію про нього, яка була зібрана під час розслідувань. Про це повідомляє агентство Eesti Päevaleht.

Зокрема, відповідні листи представники Януковича направили в міністерство закордонних справ, міністерство фінансів і міністерство юстиції Естонії.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

В даний момент експерти вагаються з відповіддю на питання, чому адвокати Олександра Януковича направили листи саме в Естонію. Як відомо, санкції проти Януковича – молодшого є загальноєвропейськими. Не виключається, що аналогічні звернення представники Януковича направили і урядам інших країн ЄС.

Експерти впевнені, що такий лист може вказувати на те, що син Віктора Януковича збирається продовжити боротьбу за розблокування своїх активів. Прес – секретар Мін’юсту Естонії Марія-Еліза Туулік сказала, що лист в основному належить до сфери відповідальності МЗС.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 

Читайте також: