fbpx
Політика

Вибори до Верховної Ради. З 16 жовтня МВС перейде на посилений режим роботи, – Шкіряк

Підрозділи Міністерства внутрішніх справ України з найближчого четверга переходять на посилений режим роботи. Такий перехід пов’язаний з наближенням дати голосування на позачергових виборах до Верховної Ради. Про це в інтерв’ю агентству «Інтерфакс – Україна» розповів радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

«16 жовтня МВС України переходить на посилений режим роботи і посилений режим чергування», – заявив радник глави МВС.

За словами Зоряна Шкіряка, в понеділок в МВС пройшла міжвідомча нарада за участю керівництва МВС, СБУ та Генеральної прокуратури України. Під час міжвідомчого засідання правоохоронці відпрацювали спільні заходи і дії під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Зорян Шкіряк поінформував, що в охороні правопорядку в день парламентських виборів в Україні буде задіяно понад 60 тисяч співробітників Міністерства внутрішніх справ та Національної гвардії України, які будуть посилені підрозділами спеціального призначення. Зокрема, такі спецпідрозділи надасть Служба безпеки України.

За словами радника міністра, спецслужби і органи правопорядку приділять особливу увагу проведенню парламентських виборів в так званій «зоні ризику», – на звільнених від терористів територіях Донецької та Луганської областей. Зорян Шкіряк сказав, що на цих територіях до охорони правопорядку в день виборів будуть додатково залучені спецпідрозділи і співробітники МВС з інших регіонів України.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Кожен райвідділ міліції буде доукомплектований спецпідрозділами, щоб реагувати миттєво на будь-які форс – мажорні ситуації», – підсумував Зорян Шкіряк.

Раніше Зорян Шкіряк розповів, чому багатьом бійцям не вдається отримати статус учасника АТО.

Читайте також: