fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Перемир’я: Під Маріуполем чутні звуки канонади

Близько години тому в Маріуполі знову стали чутні звуки канонади. Про ситуацію в місті повідомляють жителі міста, слова яких наводять місцеві засоби масової інформації.

Як повідомляють очевидці, звуки залпів сильно чутні в Іллічівському районі міста. За словами мешканців селища Талаківка, в небі над селищем видніється чорний дим.

«Дуже сильно трясуться стіни в будинках. Зараз вони трясуться ще сильніше, ніж це було під час минулих обстрілів. Нам доводиться ховатися в підвалах», – кажуть про ситуацію під Маріуполем жителі місцевих селищ. За інформацією українських силовиків, в районі одного з блокпостів, розташованого в селищі Талаківка, триває бій. Там зафіксовано роботу важкої артилерії.

Є також відомості і про те, що під обстріл потрапив блокпост українських силовиків в мікрорайоні «Східний». Місцеві жителі говорять про те, що обстріл терористи ведуть з установок «Град», але в штабі підтверджують тільки мінометний обстріл.

«Бої ведуться в Талаківці. Жителі забирають дітей зі шкіл і дитячих садів», – повідомив селищний голова Сартани Степан Махсма.

 

Читайте також: