fbpx
Політика

США готові посилити санкції проти РФ

Найближчим часом Сполучені Штати Америки і Росія можуть сісти за стіл переговорів, під час яких будуть вирішувати питання відміни санкцій. Це відбудеться лише в тому випадку, якщо Москва приступить до повноцінного виконання Мінських угод.

Якщо такого не станеться, то обмеження проти російської економіки тільки посиляться. З такою заявою виступив заступник радника президента Сполучених Штатів Америки з національної безпеки Тоні Блінкен, який побував з офіційним візитом у Лондоні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Ми сподіваємося на те, що протягом найближчих тижнів російська сторона почне в повному обсязі виконувати Мінські угоди. Якщо це відбудеться, то тоді можна буде поговорити про згортання санкцій», – наводить слова представника Сполучених Штатів Америки «Голос Америки».

Разом з тим, представник американського президента додав, що «якщо до певного моменту ніяких зрушень в цьому питанні спостерігатися не буде, то діючі санкції будуть посилені ». В першу чергу, як заявив Блінкен, Російська Федерація належна вивести свої війська з України.

Читайте також: