fbpx
Політика

Держава не повинна нехтувати люстрацією за законом – Чумак

Як зазначив народний депутат України від фракції «УДАР» Віктор Чумак, сьогодні є люстрація за законом і люстрація народна. За його словами, якщо держава буде нехтувати люстрацією за законом, то збільшиться кількість випадків так званої народної люстрації. За його словами, це підтверджують постійні акції активістів під будівлями уряду, генпрокуратури і міністерств.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Люди перестали боятися. Тому кожен чиновник тепер повинен думати, перед тим, ніж щось робити», – підкреслив Віктор Чумак.

 Як вважає нардеп, в теперішніх українських реаліях працюватимуть як антикорупційний, так і люстраційний закони, оскільки за їх виконанням буде уважно стежити суспільство.

 Також Віктор Чумак порушив питання перевиборів, сказавши, що вони сьогодні вкрай потрібні країні, як і люстрація, оскільки дозволять позбутися «п’ятої колони» в парламенті.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «І щоб перемогти на Сході, спочатку потрібно перемогти цю «п’яту колону» тут, всередині влади, так само як потрібно перемогти і ту антиукраїнську державну політику, яку ця «колона» впроваджувала останні 23 роки», – підсумував він.

 

Читайте також: