«Автомайдан» прорвався до будинку генпрокурора Яреми

Активісти «Автомайдану» приїхали до будинку генерального прокурора України Віталія Яреми, який розташований в котеджному містечку Золоче Київської області. Активісти вимагають від генпрокурора зайнятися своїми прямими обов’язками і покарати винних у репресіях проти майданівців. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив активіст Віталій Уманець.

Related Post

«Наші вимоги до нього прості: покарати співробітників ДАІ та суддів, причетних до репресій проти активістів під час Майдану, а не закривати їхні справи, як це зробив Ярема. А замість того, щоб коментувати прийнятий закон про люстрацію як «неконституційний», краще б прокуратура зайнялася своїми безпосередніми обов’язками! Понад 7 (!) місяців минуло після розстрілу людей серед білого дня в центрі української столиці! Ніяких покарань в цьому злочині! НІЯКИХ! А активістів, які люструвати Шуфрича в Одесі, через тиждень вже всіх знайшли і тягають на допити! Шановні, це за таку країну ми боролися на Майдані?», – написав активіст.

Також Віталій Уманець пообіцяв громаді показати, як живе генпрокурор. Природно, в будинок йому потрапити не вдасться. Але хлопець знайшов вихід їх ситуації: «Запускаємо коптер, щоб показати громадськості, як живе «чесний» міліціонер – прокурор України. Городок Золоче не з дешевих, будинки тут коштують міліони доларів. Хто знайде цей маєток в декларації Яреми, тому буде подарунок від «Автомайдану»».

Leave a Comment