fbpx
Політика

Влада повинна провести реальні реформи протягом півроку, – Розенко

Як повідомив народний депутат України від фракції «УДАР» Павло Розенко, сьогодні у влади є великий кредит довіри з боку громадськості. При цьому громадськість, як зазначив нардеп, очікує серйозних змін з боку влади.

 «Люди вимагають, щоб влада робила реальні реформаторські кроки. Тому багато часу у нас не буде. Або за півроку люди побачать результат по всіх напрямах, або за півроку винесуть Верховну Раду і Кабінет міністрів», – сказав Павло Розенко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Як він вважає, це повинен усвідомлювати кожен кандидат у народні депутати, який має реальні шанси потрапити до нового парламенту.

 «Або ми проведемо хоча б ряд реформ, або наступний парламент чекає важка доля», – підкреслив Павло Розенко.

 Разом з тим, нардеп звернув увагу на те, що в економічній сфері реальних реформ не було вже 8 місяців. І в цьому, за його словами, винні ті, хто за це відповідає – Верховна Рада і Кабмін.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Як заявив Павло Розенко, в новому парламенті необхідно буде сформувати проєвропейську більшість, яка зможе сформувати прогресивний уряд.

 «Війна – це не підстава для того, щоб не проводити реформи в Україні. Я вважаю, що сьогодні найкращий момент для того, щоб мобілізувати суспільство, всі ресурси економіки і провести необхідні реформи», – підсумував він.

Читайте також: