fbpx
Політика

Єгор Соболєв: “Самі по собі антикорупційні закони працювати не будуть”

Самі по собі закони працювати не будуть, в тому числі і закони про боротьбу з корупцією, так як державні службовці самі порушують ці закони. Так вважає голова громадського комітету з люстрації Єгор Соболєв, який поділився своєю думкою в інтерв’ю виданню «ГОРДОН».

«Будемо чесними – самі по собі закони в нашій країні не працюють, і не будуть працювати. Це пов’язано з тим, що у нас державні службовці та правоохоронці, які повинні втілювати ці закони, виконувати ці закони, а також охороняти їх від порушень, самі є найбільшими порушниками. Тут знову можна прийти до думки про те, що без люстрації в Україні нічого не запрацює», – висловив свою точку зору Сергій Соболєв.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Однак, на думку «люстраторів», прийняті українським парламентом антикорупційні закони містять в собі набір реальних механізмів, спрямованих на боротьбу з корупцією.

«З іншого боку, це все одно можна вважати важливим кроком вперед, Тому ці закони можна назвати лопатою, але, щоб у нас вийшов город, то, цієї лопатою нам доведеться багато копати», – відзначає активіст.

Читайте також: