fbpx
Новини світу

Українці у Польщі привітали Путіна з днем народження

Українці, що проживають у Польщі, до дня народження президента Росії Володимира Путіна приготували йому спеціальний подарунок – закривавлений торт, передає УНН з посиланням на VIDIA.

«Ми довго думали, який подарунок від українців передати Путіну на честь його 62 – річчя. І вирішили відштовхнутися від того, що іменинник так любить і про що мріє. Дійшли висновку, що найбільше він любить кров і забирати людські життя… Саме тому наш подарунок президенту Росії – це закривавлений торт, на якому є і наша кров – кров українців», – зазначила голова Організаційного комітету Euromajdan Warszawa Наталія Панченко. «Від щирого серця бажаємо йому, щоб це був останній рік його правління в Росії, а росіянам – щоб це був останній президент – диктатор в історії їхньої держави», – додала вона.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Серед інших подарунків – свіже м’ясо, похоронна свічка, дві засохлі троянди і велика листівка з написом "Happy last year", на якій перехожі та учасники акції залишали свої побажання для Путіна.

 Багато учасників акції приносили з дому власноруч приготовлені листівки і портрети Путіна. Активісти принесли всі подарунки під посольство Росії в Польщі. Прийняти подарунки з посольства ніхто так і не вийшов.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Джерело: УНН

Читайте також: