fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Обстановка в Маріуполі спокійна, – Штаб оборони

На даний момент ситуація в Маріуполі залишається спокійною та контрольованою. Українські військовослужбовці продовжують забезпечувати контрольно -пропускний режим на встановлених блокпостах і в районі оборони міста. Про це представникам ЗМІ повідомили в інформаційному центрі Штабу оборони міста Маріуполя.

Варто відзначити, що на південних рубежах України співробітники прикордонної служби продовжують фіксувати неодноразові факти повітряної розвідки. Приміром, у вівторок о 19:00 на ділянці в районі села Широкине був виявлений безпілотник, який прямував у бік Маріуполя. БПЛА знаходився на висоті близько 1 кілометра.

Крім того, українські військовослужбовці проводять протидиверсійні дії, пошук і знищення російських і терористичних диверсійно – розвідувальних груп і озброєних злочинців навколо міста. Захисники Маріуполя продовжують інженерно – фортифікаційні роботи з оборони міських рубежів.

Варто відзначити, що владою Маріуполя спільно з військовим керівництвом узгоджена модель утепленого і опалюваного «спального контейнера» для солдат, який буде зариватися під землю.

Як відомо, сьогодні в Маріуполі відбудуться навчання з оборони міста.

Читайте також: