fbpx
Політика

Закарпатські депутати відмовилися від підтримки Блоку Петра Порошенка – Балога

Як заявив народний депутат України Віктор Балога, його команда не змінила свого рішення і буде балотуватися до нового парламенту як самовисуванці. За словами Віктора Балоги, сам він зареєструвався в ЦВК ще 9 вересня, в той час як партійні з’їзди проходили лише 15.

 «Нам не потрібні ніякі партійні бренди. І без них на минулих виборах ми перемагали Януковича, який кинув проти нас фальсифікації і небачений за своїми масштабами підкуп виборців», – підкреслив Віктор Балога.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 При цьому він звернув увагу на те, що президентська партія все одно прийняла рішення підтримати їх, однак, виходячи з того, як цю підтримку на з’їзді «Блоку Петра Порошенка» подав Юрій Луценко, вони прийняли рішення відмовитися від такої допомоги.

 «Тому, в ЦВК ми зареєстровані як самовисуванці. А бути нам депутатами чи ні – вирішувати громаді Закарпаття, а не політикам, не експертам і не політичним мажорам, які змінили професії і комфортно влаштувалися в прохідній частині партійного списку, а деякі навіть сім’ями», – підсумував Віктор Балога.

Читайте також: