fbpx
Політика

Рабинович: “Діти політиків йдуть в парламент за порадою батьків”

Діти політиків балотуються до Верховної Ради за порадою своїх знаменитих батьків, які вже змогли забезпечити собі безбідне існування, займаючись політичною діяльністю. Так вважає кандидат у народні депутати, відомий український бізнесмен Вадим Рабинович. Свою точку зору в цьому питанні він висловив в інтерв’ю виданню «ГОРДОН».

«Діти політиків обираються до парламенту, бо їм так сказали їхні батьки. Вони кажуть: «Синку, дивись, якщо ти все життя будеш трудитися, будеш заробляти потроху, в підсумку тебе можуть посадити до в’язниці. А якщо ти підеш, як я, в політику, то у тебе з’явиться можливість безкарно обкрадати країну і тебе в тюрму не посадять». Тому ці люди в політику і йдуть, іноді навіть самі не бажаючи цього», – висловив свою точку зору Вадим Рабинович.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Розумні тата, які реально знають про те, що в нашій країні, щоб тебе не посадили, потрібно ставати депутатом, їм це розповідають. А чому в парламент йдуть практично всі? Та тому, що не існує такої людини, яка скаже: «Та ні, не піду». У політику йдуть всі! Всі!», – зазначив політик.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 

Читайте також: