fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Кривенко: “Терористи неохоче відпускають з полону українських солдат”

На сьогоднішній день в полоні у терористів знаходяться майже півтори сотні бійців Національної гвардії України. Як повідомляє перший заступник командувача Національною гвардією України Олександр Кривенко, терористи українських солдат відпускають неохоче.

«На сьогодні 146 військовослужбовців Національної гвардії знаходяться в полоні. Протягом минулого тижня вдалося звільнити сімох», – прокоментував ситуацію генерал – лейтенант Олександр Кривенко.

За словами представника силової структури, в української сторони контакти з полоненими є. Також він додав, що всі українські солдати, що знаходяться в полоні, визначені, хоча є ті бійці, які вважаються зниклими безвісти.

«Можливо, ці солдати в даний момент десь лікуються. Серед них є й такі, які переховувались у цивільного населення, а тепер виходять», – розповів журналістам генерал Національної гвардії. Крім цього він зазначив, що процеси звільнення військовополонених просуваються повільно, так як, «з незрозумілих причин», терористи дуже мало відпускають наших солдат.

Читайте також: