fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

За підкуп виборців порушено кримінальну справу проти брата Добкіна – Аваков

Управління міліції в Харківській області порушило кримінальні виробництва за фактом підкупу виборців кандидатами в народні депутати України Дмитром Добкіним (братом екс – губернатора Харківщини Михайла Добкіна ) і Володимиром Скоробагачем. Про це повідомив на власній сторінці в соцмережі Facebook міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

 Міністр зазначив, що не має наміру "терпіти хамів, які купують за згущене молоко право грабувати в майбутньому, прикриваючись отриманим мандатом".

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 "Підкуп виборців – як альфа і омега, як головне правило афериста, бажаючого пролізти в Раду. Затарся гречкою і консервами, все поклади в кульок з твоїм кандидатським "світлим" профілем. Додай пачку з цукром, чай і пару календариків з собою красивим. Пообіцяй, а потім роздай гривень по 200 і, товариші дорогі, зустрічайте новоспеченого депутата Верховної Ради», – написав міністр.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 «І не дивуйтеся потім, що корупція не зупиниться. І не ображайся, що крадуть і голосують не ті закони», – прокоментував ситуацію Аваков.

 Джерело: УНІАН

Читайте також: