fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Сили АТО утримують аеропорт Донецька, – штаб

Сили антитерористичної операції продовжують утримувати аеропорт міста Донецька. Про це стало відомо з повідомлення прес – центру антитерористичної операції в соцмережі Facebook.

Крім того, в прес – центрі АТО розповіли і про ситуацію в інших містах на Донбасі.

«Обстановка в місті Маріуполі контролюється українськими підрозділами. Також контрольована ситуація і в донецькому аеропорту. Напередодні вранці терористи штурмували цей стратегічний об’єкт, неодноразово обстрілюючи його з мінометів і стрілецької зброї», – сказано в повідомленні прес – центру АТО.

Варто відзначити, що минулої ночі непідконтрольні збройні формування застосували реактивні системи залпового вогню БМ – 21 «Град». Зокрема, терористи обстріляли два населених пункти на Донбасі, – Невельське і Тоненьке.

У прес – центрі АТО підкреслили, що впродовж доби терористи скоїли кілька вогневих нальотів на позиції українських військовослужбовців неподалік від населеного пункту Нікішине. Як відомо, в районі Нікішине за допомогою мережі блокпостів, спостережних і опорних пунктів українські військовослужбовці продовжують забезпечувати оборону і охорону певного району.

 

 

Читайте також: