fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Дмитро Садовник оголошений в розшук – А. Геращенко

   Командир "Беркута" Дмитро Садовник, якого підозрюють у співучасті в масових вбивствах на Майдані не повернувся додому о 23:00. Він оголошений у розшук. Про це у своєму Фейсбуці написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає УНН.

 "Дружина Дмитра Садовника повідомила, що в п’ятницю вранці він сказав їй що йде в поліклініку перевірити здоров’я і після цього він з нею не зв’язувався", – написав А. Геращенко.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Також радник міністра МВС закликав телефонувати 102 та повідомляти про втікача до чергової частини міліції. "Я думаю, що і судам і міліції і прокуратурі треба переглянути питання про застосування домашнього арешту. Особливо для підозрюваних в тяжких та особливо тяжких злочинах, за які покарання може бути більш 5-ти років позбавлення волі. А також з урахуванням особи і характеристики підозрюваного" ​, – написав він.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Мені здається, що домашній арешт, практикований зараз у тому числі за фіннасові правопорушення, провокує людину, яка перебуває під домашнім арештом втікати, побоюючись тривалого терміну тюремного ув’язнення.

 Джерело: УНН

Читайте також: