fbpx
Політика

Яценюк невдоволений взуттям українських солдат

Прем’єр – міністр України Арсе6ній Яценюк невдоволений якістю взуття, яку поставляють Національної гвардії України. Про це він заявив на зустрічі з міністром оборони України Валерієм Гелетеєм, повідомляє РБК – Україна.

«Я бачив закуплене взуття для Національної гвардії. Поки прем’єр – міністр стоїть – показують хороше взуття. Як тільки прем’єр – міністр поїхав – розповідають про те, що десь тріснуло, десь порвалося. Ця показуха хороша для телеканалів, а не для хлопців на передовій», – заявив прем’єр міністру оборони.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Виправдовуючись, Валерій Гелетей поінформував, що взуття, яка постачається українським солдатам, до того проходило річне випробування. Зимове взуття, за його словами, це вже апробований літній варіант, і з утеплювачем воно повинне бути якіснішим.

Наостанок Арсеній Яценюк закликав представників Міноборони при поставці зимового спорядження українським солдатам в зону АТО враховувати, що «там холодно, голодно, стріляють, а зима буде не менше 10 градусів морозу».

Читайте також: