fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Гелетей: “Під Іловайськом загинуло 108 військових Збройних сил України”

108 військовослужбовців Збройних сил України загинули на виході з Іловайського котла. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив журналістам міністр оборони Валерій Гелетей після наради в Міноборони за участю прем’єр – міністра Арсенія Яценюка.

 "Немає таємниці, скільки у нас загинуло людей при виході з Іловайська. На сьогоднішній день ця цифра, яку ми передали, – 108 осіб", – сказав міністр. За його словами, засекреченими є лише прізвища та адреси загиблих. Гелетей зазначив, що дані щодо правоохоронців і бійців добровольчих батальйонів в Міноборони відсутні.

 Як відомо, наприкінці серпня бійці сил АТО потрапили в оточення під Іловайськом Донецької області. Добровольчі батальйони неодноразово просили у командування підкріплення. Проте, за словами бійців, потрібна допомога так і не надійшла. Російські військові обстріляли коридор, по якому за домовленістю мали виходити українські бійці. Українські військовослужбовці зазнали значних втрат. Офіційних даних про загиблих, поранених і взятих в полон українських військових досі немає.

 Джерело: УНІАН

Читайте також: