fbpx
Політика

Польща ратифікує УА з Україною наступного тижня, – Ева Копач

Ратифікація Угоди про асоціацію України з Європейським союзом в Сеймі Польщі може відбутися під час найближчого засідання нижньої палати парламенту. Як відомо, наступне засідання нижньої палати парламенту Польщі заплановано на 8-10 жовтня поточного року. Про це розповіла прем’єр – міністр Польщі Ева Копач, відповідаючи на запитання польських депутатів в Сеймі. Слова прем’єр – міністра Польщі передає агентство «Укрінформ».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Рада міністрів Польщі затвердила цей документ 26 вересня. Він якомога швидше потрапить на розгляд до Сейму. Я думаю, що його розглянуть вже на наступному засіданні», – сказала Ева Копач.

Варто відзначити, що в порядку денному засідання Сейму Польщі на 8-10 жовтня 2014 року ще немає пункту про розгляд та ратифікацію Угоди про асоціацію України з Європейським союзом. Втім, такий документ може бути доповнений проектами законів і законами, які знаходяться в юрисдикції Європейського союзу.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Раніше президент України розповів, що Угода про асоціацію з Європейським союзом буде запущена з 1 листопада 2014 року.

Читайте також: