fbpx
Політика

В.о. міністра охорони здоров’я призначений В.Лазоришинець

 Кабінет міністрів України усунув від займаної посади міністра охорони здоров’я Олега Мусія, а також зняв з посади першого заступника міністра Руслана Салютіна. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду, передає кореспондент УНН.

 "Кабінет міністрів відсторонив міністра охорони здоров’я Олега Мусія, а також звільнив першого заступника міністра Руслана Салютіна", – повідомила прес – секретар глави уряду Ольга Лаппо. Вона також зазначила, що в.о. міністра охорони здоров’я призначено Василя Лазоришенця.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 О.Лапо також повідомила, що Кабмін звернувся до Генпрокуратури щодо розслідування бездіяльності МОЗ у питанні державних закупівель.

 Нагадаємо, представники громадських організацій вимагають відставки міністра О. Мусія. Громадські активісти заявляють, що О. Мусій є некомпетентною особою і провалив найважливіші програми із закупівлі ліків для хворих на діабет, ВІЛ – інфікованих, онкохворих тощо. Крім того, громадські активісти заявляють про повне ігнорування проблем надання медичного забезпечення учасниками АТО.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Джерело : УНН

Читайте також: