fbpx
Політика

Світ може відвернутися від України лише з вини міністрів – Балога

Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, не всім подобається те, що зараз відбувається з тими, хто відпрацьовує свою політичну карму. За його словами, цьому є просте пояснення – у людей високий запит на справедливість, і вони не знаходять її в правоохоронних органах і в судах, а тому починають діяти так, як вважають за доцільне. При цьому Віктор Балога додав, що це є свого роду «червоною карткою» для МВС і Генпрокуратури.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 Як заявив Віктор Балога, коли глава МВС заявляє, що ще пару лінчувань і від України відвернеться вся Європа, то він неправий.

 «Ще пару смертей під час допитів у міліції, як це було нещодавно в Мукачеві, і світ від нас відвернеться. Ще пару гучних корупційних скандалів в правоохоронній системі, і США перестануть нам допомагати. Ще пару місяців застою, брехні, порожніх заяв і бездіяльності уряду, і Захід втратить віру в нашу революцію», – написав нардеп у Facebook.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Віктор Балога переконаний, що лінчування тут не причому, і якщо світ і відвернеться від України, то лише з вини самих міністрів, які розтоптали цінності минулої революції.

 

 

Читайте також: