fbpx
Політика

Лідер Автомайдану проти тих, хто кидає в сміттєві баки політиків

Один з лідерів Автомайдану Сергій Поярков в інтерв’ю виданню «ГОРДОН» прокоментував нову тенденцію кидати українських політиків в сміттєві баки.

Читайте: "Ще пару побитих шуфричів і Європа відвернеться від нас", – Аваков

«Я розумію, що в даний момент країну охопила війна, я розумію, що нам можуть не подобатися певні політики. Але я проти того, щоб питання вирішувалися методами Януковича, проти яких ми боролися. Ми боролися не особисто проти Віктора Януковича, ми всі боролися проти методів цієї людини, проти його світогляду, проти його свавілля. Януковичу було наср ** и на закон, і ми проти цього вийшли на Майдан. І дуже дивно, коли люди, які висловлювали свій протест Януковичу, тепер хочуть самі наср ** и на закон. У мене такі дії викликають неприйняття», – прокоментував ситуацію Сергій Поярков.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Я хотів би нагадати тим, хто прийняв рішення такими методами вирішувати свої питання: хлопці, спочатку все це дуже красиво, проте це тільки початок шляху. Ви вибрали небезпечний шлях. Безкарність породжує ще більший безпорядок», – упевнений активіст.

Читайте також: