fbpx
Ситуація на Південному Сході України

“ІС”: “Терористи часто відкривають вогонь по російських солдатах”

У Донецьку були зафіксовані випадки зникнення російських солдат. За словами терористів, це пов’язано з діяльністю в місті проукраїнських партизан. Сьогодні, 1 жовтня, про це повідомив військовий експерт Дмитро Тимчук, пославшись на оперативні дані групи «Інформаційний опір».

Крім цього, як повідомляє Тимчук, на сході України тривають перестрілки між угрупованнями бойовиків. Також військовий експерт додав, що терористи часто відкривають вогонь по підрозділах армії Російської Федерації.

«Подібні випадки були зафіксовані в районі Донецька в селищі Фрунзе, де облаштована база російських військ, а також в Докучаєвську, Красному Лучі. В останньому населеному пункті була відкрита стрілянина між місцевими бойовиками і російськими козаками. В ході перестрілок обидві сторони використовують важкі озброєння», – прокоментував дії окупантів на сході України Дмитро Тимчук.

«У Донецьку, крім регулярних російських військ і терористів так званої «ДНР», відзначено діяльність груп бойовиків «Кальміус» і «Донецька Православна Армія». Фіксуються конфлікти між окремими угрупованнями», – підсумував Тимчук.

Читайте також: