fbpx
Політика

Едуард Успенський: “Вся ця історія з Кримом – вона просто потворна”

Російський дитячий письменник Едуард Успенський впевнений, що анексія Кримського півострова – це подія, яка розділила російське суспільство. Про це російський письменник заявив в інтерв’ю телеканалу «Дощ».

«Країна розділилася на 10 % розумних і на 90 % ідіотів. Мені здається, що я належу до десяти відсотків розумних людей, тому що вся ця історія з Кримом – вона просто потворна», – прокоментував свою точку зору Едуард Успенський. Письменник впевнений, що російські громадяни потребують демократичних змін.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Страшно те, що більшість росіян не має культурних коренів. Для них немає якихось постійних законів, які могли б виховати нове покоління в єдиному розумінні слова "демократія"», – поділився своєю думкою автор.

«Російське телебачення переконувало російських громадян у тому, що в Україні діють фашисти», – оцінив діяльність російських засобів масової інформації письменник.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

На завершення Едуард Успенський висловив жаль, що на сьогоднішній день йому дуже складно знайти однодумців у Росії.

Читайте також: