fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ситуація в зоні АТО залишається контрольованою – прес-центр

Як повідомляє прес – центр АТО, ситуація на Донбасі залишається стабільною і контрольованою силами АТО. Українські військовослужбовці продовжують виконувати завдання в рамках плану антитерористичної операції і утримують зайняті раніше позиції.

 У той же час як і раніше відзначаються випадки обстрілу позицій українських військовослужбовців. Зокрема, регулярному обстрілу піддається Донецький аеропорт, а також кілька населених пунктів.

 Українські військовослужбовці, в свою чергу, відкривають вогонь у відповідь лише у випадках атак на рубежі, блокпости і об’єкти, які знаходяться під їх охороною. Ситуація в Маріуполі, за даними прес – центру, також залишається стабільною.

 Також в прес – центрі розповіли, що вночі 24 вересня на блокпості в районі Дебальцеве українськими військовослужбовцями були затримані перевізники зброї на вантажному автомобілі, яких згодом передали у військову контррозвідку. Під час обшуку автомобіля в ньому виявили: РПГ, гранати, патрони різного калібру.

 За попередніми даними, доставка вантажу здійснювалася з Красного Луча в Дебальцеве. Судячи з усього, водій заблукав і випадково наткнувся на блокпост сил АТО.

Читайте також: