fbpx
Політика

Путін не зупиниться на Україні, – Грибаускайте

Президент Литви Даля Грібаускайте заявила про те, що агресія російського президента не обмежиться тільки на Україні. Зовсім скоро Володимир Путін піде далі. Таку точку зору литовський лідер висловила в інтерв’ю американському виданню Washington Post, повідомляє «Голос Америки».

«Ми всі стали свідками ситуації з Кримом. На початку там з’явилися «зелені чоловічки», які з часом перетворилися на російських військових. Та ж сама ситуація повторюється і на сході України. Я впевнена в тому, що для Володимира Путіна це не остання територія, де він демонструватиме свою силу», – висловила стурбованість президент Литви Даля Грібаускайте.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

На її думку, якщо західні держави будуть занадто м’якими в питаннях санкцій або не зможуть їх здійснити, то Володимир Путін «просуватиметься далі в спробах об’єднати східну Україну з південною Україною і Кримом».

Даля Грибаускайте впевнена, що ситуація в Україні продовжує погіршуватися, а російські війська не покидають територію цієї країни.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Це все можна назвати тим же самим міжнародним тероризмом, з яким ми стикаємося в Іраку і Сирії», – навела приклад політик.

 

Читайте також: