fbpx
Політика

Порошенко підкреслив, що Україна відмовляється розміщувати у себе миротворчий контингент

В ході спілкування з журналістами президент України Петро Порошенко заявив про те, що на територію нашої держави не планується введення миротворчих контингентів.

«У нашій країні не будуть розміщуватися ніякі миротворчі контингенти, бо досвід застосування миротворчих контингентів у Придністров’ї, а також у ряді інших зонах заморожених конфліктів, показує, що країна з часом втрачає суверенітет над окупованою територією. Таким чином, на території України миротворчі контингенти розміщуватися не будуть – і крапка», – висловив свою позицію глава української держави.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Читайте: Порошенко: "Поки мені ні з ким зустрічатися в Донецьку "

Крім цього, український лідер Петро Порошенко додав, що найближчим часом в країні планується збільшити кількість інспекторів спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Також президент України нагадав, що вже завтра очікується прибуття перших безпілотних апаратів, які будуть застосовані для контролю за дотриманням умов режиму припинення вогню.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 

Читайте також: