fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Міліцейське свавілля нікуди не зникло – Балога

Як завив народний депутат України Віктор Балога, міліцейське свавілля нікуди не зникло. Як доказ своїх слів він навів випадок, що стався 24 вересня.

 Так, за його словами, вчора у слідчий ізолятор Мукачівської міліції для затриманого Кофлана Юрія Івановича слідчий Кобака Михайло Іванович викликав швидку. Кофлану стало так погано, що між 13:30 і 14:00 лікарі констатували його смерть. При цьому Віктор Балога звернув увагу на те, що тіло загиблого доставили в центральну районну клініку лише о 18:00.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 «Покійного тримали під слідством з 10 вересня 2013 року, справа в суді з листопада 2013 року, при тому, що суд (перша інстанція ) повинен був розглянути його в строк два місяці. Іншими словами – доказів не було, а людину тримали під арештом. Суддя виносити вирок не хотів, а міліція перевищила всі терміни. Транспортний прокурор нагляд за лінійною міліцією не забезпечив», – написав нардеп у Facebook.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

 Як зазначив Віктор Балога, виникає питання: «Чому лінійна міліція при станції Мукачево так довго не віддавала тіло і що вони з ним робили майже чотири години?». Сам Віктор Балога переконаний в тому, що затриманого замучили до смерті, а тіло не віддали відразу, щоб приховати сліди злочину.

 У зв’язку з цим нардеп звернувся до генпрокурора, закликавши його взяти під особистий контроль розгляд даного інциденту.

Читайте також: