fbpx
Політика

Парубій: “Користуючись відведенням важкої техніки, Путін може почати наступ”

Російський президент Володимир Путін поставив мету перетворити Донбас в Придністров’я. Так вважає колишній секретар РНБО Андрій Парубій,який висловив свою точку зору в цьому питанні в ефірі «5 каналу». Український політик упевнений,що для того, щоб реалізувати свою мету, Путіну не вистачає виходу до моря, а для цього йому потрібні Маріуполь, аеропорт в Донецьку і головна транспортна розв’язка між Луганськом і Донецьком – Дебальцеве.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Таким чином, як заявив Парубій, користуючись відведенням важкої техніки, російська армія і терористи можуть почати наступ на ці стратегічні об’єкти.

«Потрібно зрозуміти логіку російського президента. Чому останнім часом він перекидав активістів з Придністров’я на схід України? Він поставив мету перетворити Донбас в самодостатнє утворення, яке матиме свою автономну інфраструктуру»,- упевнений український політик Андрій Парубій.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

На завершення він додав, що найбільш вразливим місцем у військовому плані є Дебальцеве, де на сьогоднішній день залишаються 25-й батальйон територіальної оборони та батальйон Нацгвардії.

 

Читайте також: