fbpx
Окупація Криму

Куніцин не виключає спроб РФ захопити Херсонську область

Окупований Кримський півострів поступово перетворюється на потенційно небезпечний напрям для України у військовому плані. Так вважає радник президента України, представник партії «УДАР» Сергій Куніцин, слова якого наводять українські засоби масової інформації. За словами політика, на сьогоднішній день від окупованого Російською Федерацією півострова виходить реальна військово – стратегічна загроза для всієї України.

«У кримських водосховищах води залишилося на 1,5 місяця. Щодо Керченської протоки, то в даний момент вона вже не дозволяє перевозити необхідні товари для жителів півострова в повному обсязі. Скоро вона взагалі замерзне», – констатував радник українського президента Сергій Куніцин.

За словами політика, в даний момент у російської влади стоїть вибір: або повернути Кримський півострів назад Україну, або ж захопити Херсонську область аж до Каховки. Крім цього народний обранець додав, що на сьогоднішній день в прикордонних  з Херсонською областю районах зафіксовано скупчення п’ятитисячного військового угруповання.

 

Читайте також: