fbpx
Політика

Арсен Аваков перетворив батальйон “Дніпро” в полк

Сьогодні, 23 вересня, глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков розпорядився перетворити батальйон територіальної оборони «Дніпро» в полк. Про це повідомляє командир підрозділу, представник партії «Народний фронт» Юрій Береза​​, слова якого наводять у прес – службі політичної сили.

За словами Берези, таке рішення було ухвалене у зв’язку з тим, що перед цим батальйоном ставляться найбільш широкі бойові завдання. Крім цього, як підкреслив командир полку, відтепер батальйон «Дніпро» можна вважати найбільш якісним підрозділом Міністерства внутрішніх справ України.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«Полк об’єднає в собі функції штурмового батальйону і поліцейської частини. Якщо говорити про функції батальйону, то все ж таки більше поліцейські. Батальйон займається зачисткою території і забезпечує конституційний порядок на території. А ось полк вже дозволяє звільняти територію», – розповів про відмінності між полком і батальйоном командир підрозділу Юрій Береза​​.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

На завершення Береза ​​зазначив, що сформовані в структурі МВС добровольчі батальйони – це найбільш показова реформа, завдяки якій ряди правоохоронців поповнили справжні патріоти.

Читайте також: